Oversikt over medlemstilbud

Helt siden 1982 har klubben arbeidet for å bevare et levende italofilt bilmiljø her til lands. Mange av medlemsfordelene er verdt å benytte seg av – også i perioder uten en Alfa i garasjen.

 

 

 

Med gyldig medlemskort kan du:

 

Benytte medlemsrabattene og spare inn hele kontigenten på dette alene. Rabattprogrammet er omfattende og favner mer enn 100 leverandører – og den komplette, oppdaterte listen finner du alltid her på disse sidene.

 

De fleste av rabattene kan også benyttes uten en Alfa i garasjen, bl.a. biloppretting og lakkering, bilutleie, antirustbehandling, lakkpleie, språkkurs, bilglassverksteder, lesestoff, tuning, restauranter og en rekke leverandører av bildeler og -rekvisita. Faktisk kan også mange av bilverkstedene benyttes uansett hva slags bil du kommer med.

 

 

Få teknisk støtte samt råd & tips gjennom våre to klubbdrevne fora: Cuore Sportivo og Facebook.

 

Motta et 84-siders Alfanytt i posten 4 ganger i året. Magasinet rangeres av mange alfisti som ett av de fremste bilklubbmagasiner i Europa. Alfanytt skriver først og fremst om Alfa Romeo, men også om museumsbesøk, klubbtreff, Corsa-løp, reiser til Italia, bilindustrihistorie, nasjonale og nordiske alfister, Fiat, Lancia, FCA – og bringer selvfølgelig matoppskrifter fra Bruno Bardellotto. (Ja, faktisk vet vi om flere som jevnlig kokkelerer på kjøkkenet med Alfanytt oppslått!)

 

Motta klubbkalenderen hver sommer.

 

 

 

 

Delta på små og store treff & fellesturer, både lokalt, nasjonalt og på nordisk nivå.

 

Shoppe eksklusivt i klubbens egen nettbutikk Bottega.

 

Bli invitert til årets store festdag Italiensk Dag.

 

 

 

 

Nyinnmeldte får gratis kjørekurs på neste banetreff.


Stradale: Mulighet til å teste sin egen bil på bane.

 

Bli invitert til å delta – eller følge – racingserien Corsa Italiana. Det arrangeres 10 løp per år.

 

 

 

 

Støtte klubben i sitt arbeid for å bevare et levende italofilt bilmiljø i Norge.