Helt siden 1982 har klubben arbeidet for å bevare et levende italofilt bilmiljø her til lands. Mange av medlemsfordelene er verdt å benytte seg av, faktisk også i perioder UTEN Alfa Romeo i garasjen.

 

 

 

Med gyldig medlemskort kan du:

 

Benytte medlemsrabattene og spare inn hele kontigenten på dette alene. Rabattprogrammet er omfattende og favner mer enn 100 leverandører – og den komplette, oppdaterte listen finner du alltid her på disse sidene.

 

De fleste av rabattene kan også benyttes uten en Alfa i garasjen, bl.a. biloppretting og lakkering, bilutleie, antirustbehandling, lakkpleie, språkkurs, bilglassverksteder, lesestoff, tuning, restauranter og en rekke leverandører av bildeler og -rekvisita. Faktisk kan også mange av bilverkstedene benyttes uansett hva slags bil du kommer med.

 

 

Få teknisk støtte samt råd & tips gjennom våre to klubbdrevne fora: Cuore Sportivo og Facebook.

 

Motta Alfanytt i posten 3 ganger i året. Medlemsbladet rangeres av mange alfisti som ett av de fremste bilklubbmagasiner i Europa. Alfanytt skriver først og fremst om Alfa Romeo, men også om museumsbesøk, klubbtreff, Corsa-løp, reiser til Italia, bilindustrihistorie, nasjonale og nordiske alfister, Fiat, Lancia, FCA – og bringer selvfølgelig matoppskrifter fra Bruno Bardellotto. (Ja, faktisk vet vi om flere som jevnlig kokkelerer på kjøkkenet med Alfanytt oppslått!)

 

 

 

 

Delta på små og store klubbtreff, både lokalt, nasjonalt og på nordisk nivå.

 

Shoppe eksklusivt i klubbens egen nettbutikk Bottega.

 

Bli invitert til årets store festdag Italiensk Dag.

 

 

 

 

Nyinnmeldte får gratis kjørekurs på neste banetreff.


Stradale: Mulighet til å teste sin egen bil på bane.

 

Bli invitert til å delta – eller følge – racingserien Corsa Italiana. Det arrangeres 10-12 løp hver sesong.

 

 

 

 

Støtte klubben i sitt arbeid for å bevare et levende italofilt bilmiljø i Norge.