Velkommen til Norges største italienske bilfest!

Velkommen til Norges største italienske bilfest!

Publisert av Christian Jarre den 09.05.22. Oppdatert 02.08.22.

Etter et par magre år med Corona satser vi igjen for fullt sammen med de andre italienske bilklubbene og inviterer til 🇮🇹 festdag på Vålerbanen lørdag 6. august.
 
Blant det du kan oppleve og benytte deg av er: Utstilling av italienske biler, se og høre bil på bane og ikke minst mulighet for kjøretrening med instruksjon eller på egen hånd. 


To utvidede Lugna-førermøter klokken 10:30 og 12:00 der instruktør går igjennom kjøreteknikk vil gi deg bedre utbytte og mestringsfølelse på banen. Se tidsskjema.

Juryen – bestående av lederne for de forskjellige italienske merkeklubben – kårer «Best in Show» og premierer også beste bil hos hver merkeklubb.

 

Deltagelse er selvfølgelig frivillig (så du trenger ikke sette av hele fredagen til polering med mindre du vil, det viktigste er at du kommer). Påmeldingsskjema får du i porten samtidig som du betaler kun kr 100,- i parkeringsavgift.
 
Vår egen løpsserie Corsa Italiana byr på tett racing med italienske smykker og det er åpen pit, så bare kom innom for å se eller slå av en hyggelig prat.


Autovia, Jacob's Auto-Supply, Huseby Autodeler og Formula Automobile stiller alle med stands. 
Bertel O. Steen og NAF kommer også.

 

Det blir italienske matspesialiteter fra Gold of Italy.

 

Maserati Grecale og Alfa Romeo Tonale er dessverre forsinket og rekker ikke å delta på festen, men i steden får vi oppleve Maserati MC20 i depot og på bane!


Rabatterte priser på aktiviteter for medlemmer av Klubb Alfa Romeo Norge. 

 

Skal du kjøre på bane, sparer du kr 400,- ved forhåndspåmelding og betaling senest tirsdag 2. august.

 

Lenker:

Tidsskjema

Deportkart

Innbydelse til kjøring på Italiensk Dag

Tips til deg som skal kjøre på bane

Forhåndspåmelding

Se arrangementet i terminlisten inklusiv mer info