Som medlem i klubben vår kan du delta på en rekke treff gjennom sesongen, og uansett hvor du selv bor, står du fritt til å delta på alle våre treff over hele landet. Alle de italienske merkene er hjertelig velkomne, også tohjulinger. Vi arrangerer rundt 50 små og store treff hvert år, her presenterer vi et lite utvalg.

 

 

Italiensk vårslipp i Bærum

har vært fast tradisjon siden cirka 2012. Treffet arrangeres av merkeforhandleren Autovia i samarbeid med oss, Abarthisti Norge, Norsk Fiat Register, Lancisti Norvegesi m.fl.

Publikum kan stemme på de fremmøtte bilene, og vinnerne får premie og æren av å si litt om bilen. Bestill mat og drikke på food truck'en, kjøp varer over disk fra Bottegaen, og bli med på den felles kjøreturen etterpå!

 

___________________________________________________________

 

 

Italiensk Dag

Dette er klubbens største arrangement og et samlingspunkt for hele det italofile motormiljøet! Festdagen arrangeres på Vålerbanen i august. Italienske biler med latinsk temperament setter sitt preg på et ellers bedagelig og rolig Hedmarkslandskap denne dagen, som er én av noen ytterst få dager i året hvor Vålerbanen får lov til å overstige 100 dB. 

  Regn med 200-250 kjøretøy hvis værgudene er i det gavmilde hjørnet. Både Stradale, Stradale Calma og to løp i Corsa Italiana-serien kjøres og sørger for upåklagelig underholdning fra tribunen!

 

___________________________________________________________

 

 

Lokale treff

Klubben har rundt 10 lokale avdelinger. I Bergen har vi pizzatreff 11 ganger i året. I Agder har vi pizzatreff den siste onsdagen i måneden. I Buskerud kan du joine pizzakveld ved Drammensfjorden vår, sommer og høst, og dessuten må du få med deg Spiraltreffet som går over to dager. Haugaland pleier å arrangere et «Hjulebord» før jul.

Vel møtt!