Velkommen til banetreff på Rudskogen!

Velkommen til banetreff på Rudskogen!

Publisert av Christian Jarre den 09.05.22. Oppdatert 10.05.22.

Klubb Alfa Romeo Norge har gleden av å invitere til heldags banetreff på Rudskogen Motorsenter lørdag 11. juni 2022.


Endelig er 2022-sesongen i gang, og det bobler i bilmiljøet etter nedstenging! Alle bilmerker og bilklubber er velkommen! Gratis parkering og inngang for publikum.

 
Rudskogen Motorsenter er hovedanlegg for motorsport i Norge og ligger langs Riksvei 22, mellom Sarpsborg og Rakkestad, cirka 1 time og 15 min fra Oslo – og bare 20 minutter fra Sarpsborg. 
Se kart på Google maps. Adressen er Adressen er Motorsportveien 180, 1890 Rakkestad.

 
Teknisk og innsjekk åpner allerede kl 07:00. Se tidsskjema nederst i denne artikkelen. Vi anbefaler deg å være ute i god tid før planlagt kjøring.
 
Stradale – banekjøring for registrerte biler
Første banekjøring for registrerte biler er kl 09:00 og det er hele 10 heat á 30 min. Totalt 5 timer banekjøring for registrerte biler i løpet av dagen!
 
Forhåndspåmelding lønner seg
Vi jobber med å få på plass en online registreringsløsning som blir publisert på denne siden. Det vil gjøre innsjekk enklere, raskere og gi rabatt ved påmelding og forhåndsbetaling via Vipps til 21422 (Klubb Alfa Romeo Norge) inntil 4 dager før, i løpet av tirsdag 7. juni.

KARN-medlemmer kan enten betale kr 1400 ved forhåndsbetaling eller kr 1800 på Rudskogen. Du som er medlem av en annen bilklubb kan enten betale kr 1600 ved forhåndsbetaling eller kr 2000 på Rudskogen.

I tillegg må det løses engangslisens hos Norges Bilsport Forbund via NBF, og denne lisensen koster kr 220.

 
Lugna
For de som kanskje aldri har kjørt på bane før, har vi satt av tid til 4 heat á 30 minutter, totalt 2 timer med Lugna, der man kjører «hønemor» bak en ledebil som viser sporvalg og kjører i henhold til veitrafikkloven. Første Lugna er kl 12:00.


Lugna krever ingen forhåndspåmelding, heller ikke lisens, teknisk kontroll eller personlig kjøreutstyr, men det avholdes obligatorisk førermøte for de som skal utpå banen.


Det er også tillatt med passasjerer i bilen. KARN-medlemmer kjører gratis, mens alle andre betaler kr 200 for dette.
 
Racing
I tillegg kan man oppleve racing med både Corsa Italiana, BMW Cup, NCS og B-zero.

Lenker

Last ned tidsskjema og priser (PDF)

Last ned invitasjon (PDF)

Forhåndspåmelding (lenke kommer snart)

Kjøp engangslisens for gatebil til banedag

Tips til deg som skal kjøre på bane