Sesongstart, Sørlandet

Takk til Knut Lien for beskjed om at DATOEN ikke fulgte med på mailen, så her kommer´n: Oppmøte LØRDAG den 10.04.2021 kl.: 14:45

 

På tide med en liten sammenkomst her på Sørlandet vel!?

Som vanlig er vi åpne for endringsforslag, hvis noen har en god idé. Turen blir kansellert ved kraftig regn/sludd/snø.


Avgang fra Narviga kl 15:00, via Ålefjær til Vennesla, stopper og samles på Postgården, svinger av på Drivenesveien før Byggma til Ravnåsveien, til Mosby og videre til Aukland, der vi svinger til høyre mot Nodelandsheia og straka vegen til Auglandsbukta. Effektiv kjøring er ca. 1 time pluss evt. pause.


https://maps.app.goo.gl/cdBPg74LyzG3wZ9Q9


Pizza & Show Vågsbygd står klar til å lage de lekreste, italienske pizzaer til sterkt reduserte priser for oss og det er masse åpen plass og parkbenker i området rundt men ta gjerne med egne stoler, sitteunderlag og/eller pledd, så vi er sikret god komfort.


Husk også å ta med godt med tøy, da sommervarmen tydeligvis lar vente på seg. Meteorologene melder om alt fra sol til sludd på lørdag så vi får vel bare se det an. Blir det for ufyselig, hopper vi over picnicen men alle som fremdeles vil ta med seg pizza, får selvfølgelig rabatten.
Meld deg på ved å ringe/tekste 99045622 (Krisztian) eller ved å merke KOMMER på arrangementet på Facebooksiden til KARN avd. Sørlandet. Si også ifra om du ikke er med hele veien eller bare kommer til maten.


Moseid bakeri på Mosby er åpent og vi kan ta en kort stans der også, hvis noen vil og ta en prat.
Velg uansett "kommer" på Facebook KUN hvis du akter å komme, ikke hvis du ikke har tenkt å delta men er bare interessert i oppdateringer.
Det er selvfølgelig lov å ombestemme seg, jeg skal skrive deltakerliste (smittesporing) ved fremmøte uansett. Husk maske og vel møtt.

Detaljer

Dato lørdag 10. april 2021
Klokkeslett 15:0015:00
Kalender Åpen kalender

Sted

Navn Kristiansand, Gimlekollen
Adresse
Olav Tryggvasonsvei
Stedsbeskrivelse Gamle Albert Matsenter. God parkering