Tur Lærdal og Stavanger

Hei Alfisti! 

 

Jeg har laget en rute som lett kan endres og tilpasses ønsker og idéer og som går via flere andre lokallags områder, slik at vi forhåpentligvis får følge på turen. Noen blir kanskje med på en eller begge overnattinger. Jeg har unngått de verste fjellovergangene og ferjestrekningene med hensikt, slik at vi har best mulig sjanse til å fullføre turen.

Planen er å starte tidlig på fredag den 10. september, overnatte på Lærdalsøren og på Ydalir hotell i Stavanger. Vi kommer hjem på søndag ettermiddag den 12. september. Total kjørelengde blir 1200 - 1500 km og ca. 24 timer. Det blir minst 8 timer effektiv kjøring på fredag og lørdag og med mat/tisse/fyllepauser havner vi fort på 10-11 timer på veien. Søndag kan de som vil, bruke som rask, 4-timers transportetappe eller bli med på en lengre kosetur. Vi ser an formen. Ydalir Hotell er et moderne, rolig og meget hyggelig sted å lade opp til siste dag på uansett og det blir masse kaniner(!)

Vi kjører Telemarksvegen oppover, svinger av mot Notodden og opp mot Rjukan. Dette gir flere av våre venner på Østlandet muligheter for å joine oss for en fellestur. Hvem vet, kanskje noen blir med hele veien... Vi kjører Bjørgavegen enten opp til Lærdal eller nedover. Dette ser vi på etterhvert. Så kjører vi ut mot vest, forbi Bergen, Hauhesund og Stavanger, der flere lokallag kan logge seg på, før andre overnatting. Siste etappe er full av muligheter med Nordsjøvegen, Fv33, Tronåsen (prøver igjen) osv. innen rekkevidde, før vi vender nesa hjemover.

For at jeg skal fortsette planleggingen, foreta bookinger og gjøre avtaler, trenger jeg å vite hvor mange som har til hensikt å bli med på en tredagers, 2 uker etter Landstreffet, i september. Dere som er GANSKE SIKRE på at dere blir med på en eller to overnattinger, bes sende melding med antall deltakere og antall netter til 99045622. IKKE på Messenger eller Facebook. Dette er ikke bindende påmelding men en indikasjon på interessen og om det blir noe poeng å jobbe videre med turen.

https://goo.gl/maps/jNuKuNK7qC9SN44h6

Kjør vakkert.

 

---

 

Vennlig hilsen

Krisztián Konszky

Detaljer

Dato fredag 10. september 2021
søndag 12. september 2021
Kalender Åpen kalender