Alfavideoer

Alfavideoer

Levende bilder med vakre Alfaer er vi alltid for, og de fineste av dem legger vi ut her på sidene. Foreløpig finnes det bare fem videosnutter i samlingen vår, men vi tar sikte på at den øker jevnt og trutt i ukene som kommer – med din deltagelse!

Les mer
Italiensk Dag 2020

Italiensk Dag 2020

Hvinende dekk. Iltre Nordmotorer. Varm motorolje. Syngende Bussoer. Hold av lørdag 22. august 2020! Da blir det italiensk festdag for alle penga!

Les mer
Nye nettsider!

Nye nettsider!

Søndag 3. november ble våre nye nettsider sluppet. De gamle nettsidene er historie, og denne gangen har vi lagt vekt på mye innhold fremfor fancy design. Her kommer litt praktisk informasjon.

Les mer
Historien om et varemerke og det femte element

Historien om et varemerke og det femte element

Da nåværende Giulia-modell rullet av samlebåndet for første gang i 2016, var det den første serieproduserte bilen som bar det nye Alfa Romeo-emblemet. Vi ser her på Alfa Romeos historie som varemerke, deriblant alle emblemvariantene fra 1910 og frem til i dag.

Les mer
Museo Storico – del 2: Bellezza

Museo Storico – del 2: Bellezza

Allerede på begynnelsen av seksitallet startet man å samle klenodiene som i dag utgjør museets bilsamling. Men det var først på tampen av 1976 – samtidig som Montreal, Giulia, Alfetta og Alfasud kunne kjøpes flunkende nye hos forhandlerne – at museet åpnet dørene for publikum første gang.

Les mer

 

Velkommen til Klubb Alfa Romeo Norge – landets desidert største italofile bilklubb. Vurderer du å bli medlem? Da kan du lese mer her og melde deg inn her.