Som medlem i klubben vår kan du delta på en rekke treff gjennom sesongen, og uansett hvor du selv bor, står du fritt til å delta på alle våre treff over hele landet. Alle de italienske merkene er hjertelig velkomne, også tohjulinger. Vi arrangerer rundt 50 små og store treff hvert år, her presenterer vi et lite utvalg.

 

 

 

Høsttreffet på Ringerikes Museum

har vært fast tradisjon siden 2016. Treffet arrangeres av Buskerud-avdelingen. Først møtes vi i hagen foran museet, deretter blir det en felles kjøretur gjennom vakkert naturlandskap, og til slutt en hyggelig sosial sammenkomst på italiensk restaurant.

 

___________________________________________________________

 

 

Italiensk vårslipp i Bærum

har vært fast tradisjon siden cirka 2012. Treffet arrangeres av merkeforhandleren Autovia i samarbeid med oss, Abarthisti Norge, Norsk Fiat Register, Lancisti Norvegesi m.fl.

Publikum kan stemme på de fremmøtte bilene, og vinnerne får premie og æren av å si litt om bilen. Bestill mat og drikke på food truck'en, kjøp varer over disk fra Bottegaen, og bli med på den felles kjøreturen etterpå!

 

___________________________________________________________

 

 

Minnesundtreffet i juli

har vært fast tradisjon siden 2012. Ideen om et Alfatreff på Minne gård utkrystalliserte seg etter en tur til Milano der Amund Sandholt (storbonde på Minne gård) og Jon Wenger (husvert på Bjertnes B&B) deltok i feiringen av Alfa Romeos 100-årsjubileum.

Minne gård har egen gårdskafé med alle rettigheter, og hvert treff inkluderer en felles kjøretur til Eidsvoll og områdene rundt Mjøsa, samt grilling på kvelden og gjerne en båttur på Norges største innsjø. Visste du at Minnesund er oppkalt etter Minne gård?

 

___________________________________________________________

 

 

Italiensk Dag

Dette er klubbens største arrangement og et samlingspunkt for hele det italofile motormiljøet! Festdagen arrangeres på Vålerbanen i august. Italienske biler med latinsk temperament setter sitt preg på et ellers bedagelig og rolig Hedmarkslandskap denne dagen, som er én av noen ytterst få dager i året hvor Vålerbanen får lov til å overstige 100 dB. 

  Regn med 200-250 kjøretøy hvis værgudene er i det gavmilde hjørnet. Både Stradale, Stradale Calma og to løp i Corsa Italiana-serien kjøres og sørger for upåklagelig underholdning fra tribunen!

 

___________________________________________________________

 

 

Lokale treff

Her på denne siden får du bare en liten smakebit av klubbens totale treffpakke. Noen eksempler: I Bergen har vi pizzatreff på Fanatorget 11 ganger i året. I Fredrikstad har vi stort sommertreff med kjøretur langs Oslofjorden.

På Jeløya har vi en felles galleri-kafé-lunsj hvert år på høsten. Både Innlandet og Buskerud har tradisjonen tro hatt flere treff i sommerhalvåret. I Haugesund arrangeres det «hjulebord» i førjulstiden. Pinsetreff og Lærdalstreff er også sterke merkevarer i klubben, og på Vestlandet arrangeres det både vårtur, sommertur og høsttur hver sesong.

Vel møtt!