Ungdommen i klubbens Vestlandsavdeling på tur

Ungdommen i klubbens Vestlandsavdeling på tur

24.05.20 15:02 av Kenneth Høiland

I Vestlandsavdelingen er vi så heldige at vi har fått en aktiv gruppe unge Alfister som stort sett alltid stiller opp og deltar på arrangement. De arrangerer også egne spontanturer og heldigvis inviteres flere av oss i den eldre garden med også. Det har blitt flere turer i distriktet nå i Coronatiden, og den siste turen gikk fra Bergen til Herdla på Askøy, før vi snudde og satte kursen mot Hellesøy ytterst i Øygarden.

Les mer
Dichiarazione - Fremtidens KARN

Dichiarazione - Fremtidens KARN

23.05.20 11:22 av Morten Nesheim

Klubbens årsmøte avholdes 22 august kl 18:00 på Italiensk dag. Det vil bli forsøkt tilrettelagt for digital deltakelse på møtet. En innkalling med utfyllende saksliste kommer og i den forbindelse ber vi også om aksept for at vi ikke kan overholde 8 ukers fristen på å melde inn nye saker, men ber dere melde disse inn til oss så fort som mulig, senest innen 24. Juli.

Les mer
Fiat 124 Spider

Fiat 124 Spider

19.06.19 15:19 av Christian Jarre

I 2012 startet Alfa Romeo og Mazda et fellesprosjekt. Sammen skulle de lage en sporty, kjøreglad roadster. Den italienske versjonen skulle være en viktig brikke i revitaliseringen av Alfa. Slik gikk det ikke. Resultatet ble isteden Fiat 124 Spider.

Les mer
Historien om Quadrifoglio

Historien om Quadrifoglio

18.06.19 15:07 av Christian Jarre

På begynnelsen av 1900-tallet var racing en ekstremt farlig motorsport som ofte krevde liv. Man kunne saktens trenge litt hell og lykke for å komme helskinnet frem til målstreken. For å fortelle den mystiske historien bak firkløversymbolet, må vi nesten 100 år tilbake i tid.

Les mer

Kategorier