Ungdommen i klubbens Vestlandsavdeling på tur

Ungdommen i klubbens Vestlandsavdeling på tur

I Vestlandsavdelingen er vi så heldige at vi har fått en aktiv gruppe unge Alfister som stort sett alltid stiller opp og deltar på arrangement. De arrangerer også egne spontanturer og heldigvis inviteres flere av oss i den eldre garden med også. Det har blitt flere turer i distriktet nå i Coronatiden, og den siste turen gikk fra Bergen til Herdla på Askøy, før vi snudde og satte kursen mot Hellesøy ytterst i Øygarden.

Les mer
Dichiarazione - Fremtidens KARN

Dichiarazione - Fremtidens KARN

Klubbens årsmøte avholdes 4. juli kl 10:00 på Minne Gård, Minnesund. Det vil bli forsøkt tilrettelagt for digital deltakelse på møtet. En innkalling med utfyllende saksliste kommer og i den forbindelse ber vi også om aksept for at vi ikke kan overholde 8 ukers fristen på å melde inn nye saker, men ber dere melde disse inn til oss så fort som mulig, senest innen fredag 29. Mai.

Les mer
Museo Storico – del 3: Velocitá

Museo Storico – del 3: Velocitá

Vi har kommet til siste del, nemlig Velocitá-avdelingen. Alfa Romeos racinghistorie må jammen sies å være gloriøs! Her står prototypen til 33 Stradale. Her står Giulia TZ2. Og her står løpsbilene til Nino Farina og Juan Manuel Fangio som vant de to første sesongene i Formel 1-historien.

Les mer
Historien om et varemerke og det femte element

Historien om et varemerke og det femte element

Da nåværende Giulia-modell rullet av samlebåndet for første gang i 2016, var det den første serieproduserte bilen som bar det nye Alfa Romeo-emblemet. Vi ser her på Alfa Romeos historie som varemerke, deriblant alle emblemvariantene fra 1910 og frem til i dag.

Les mer
Museo Storico – del 2: Bellezza

Museo Storico – del 2: Bellezza

Allerede på begynnelsen av seksitallet startet man å samle klenodiene som i dag utgjør museets bilsamling. Men det var først på tampen av 1976 – samtidig som Montreal, Giulia, Alfetta og Alfasud kunne kjøpes flunkende nye hos forhandlerne – at museet åpnet dørene for publikum første gang.

Les mer

 

Velkommen til Klubb Alfa Romeo Norge – landets desidert største italofile bilklubb. Vurderer du å bli medlem? Da kan du lese mer her og melde deg inn her.