Innkalling til årsmøte 2020

Innkalling til årsmøte 2020

Vedlagt følger innkallingen til årets årsmøte som finner sted lørdag 22. august kl. 18.00 på Vålerbanen, og i etterkant av Italiensk Dag. Nytt av året er at vi også skal tilby dere medlemmer å følge møtet digitalt for dere som ikke har anledning til å ta turen til Braskereidfoss eller av andre grunner er forhindret fra å delta.

Les mer
Alfister inntar Lærdal

Alfister inntar Lærdal

I morgen braker det løs med forsinket pinsetreff i Lærdal hos Johannes Einemo på Lærdalsøren Hotel. Lærdalsøren Hotel, sammen med Alfa Romeo klubb Norge, arrangerer treff for alle Italienske kjøretøy.

Les mer
Ungdommen i klubbens Vestlandsavdeling på tur

Ungdommen i klubbens Vestlandsavdeling på tur

I Vestlandsavdelingen er vi så heldige at vi har fått en aktiv gruppe unge Alfister som stort sett alltid stiller opp og deltar på arrangement. De arrangerer også egne spontanturer og heldigvis inviteres flere av oss i den eldre garden med også. Det har blitt flere turer i distriktet nå i Coronatiden, og den siste turen gikk fra Bergen til Herdla på Askøy, før vi snudde og satte kursen mot Hellesøy ytterst i Øygarden.

Les mer
Dichiarazione - Fremtidens KARN

Dichiarazione - Fremtidens KARN

Klubbens årsmøte avholdes 22 august kl 18:00 på Italiensk dag. Det vil bli forsøkt tilrettelagt for digital deltakelse på møtet. En innkalling med utfyllende saksliste kommer og i den forbindelse ber vi også om aksept for at vi ikke kan overholde 8 ukers fristen på å melde inn nye saker, men ber dere melde disse inn til oss så fort som mulig, senest innen 24. Juli.

Les mer
Museo Storico – del 3: Velocitá

Museo Storico – del 3: Velocitá

Vi har kommet til siste del, nemlig Velocitá-avdelingen. Alfa Romeos racinghistorie må jammen sies å være gloriøs! Her står prototypen til 33 Stradale. Her står Giulia TZ2. Og her står løpsbilene til Nino Farina og Juan Manuel Fangio som vant de to første sesongene i Formel 1-historien.

Les mer

 

Velkommen til Klubb Alfa Romeo Norge – landets desidert største italofile bilklubb. Vurderer du å bli medlem? Da kan du lese mer her og melde deg inn her.