Vært uheldig på glatten i vinter?

Vært uheldig på glatten i vinter?

Denne vinteren kan man vel si at vi har vært bortskjemt med store mengder snø, etterfulgt av underkjølt regn, i store deler av landet. Selv om en kjører etter forholdene er det lett for å være uheldig og ta borti omgivelsene med sin flotte italienske vogn, og da er det ekstra godt å være Klubb Alfa Romeo Norge medlem og kunne ta nytte av klubbens rabatter hos mange forhandlere og verksteder rundt om i vårt langstrakte land.


(Bilde fra "Alfas On Ice" som ble arrangert av Klubb Alfa Romeo Norge på Gol i 2019. Kjøring på is i kontrollerte omgivelser kan gi en fører en ny forståelse for bilens grenser og hva en skal gjøre i ulike situasjoner!)

 

- Hvor finner jeg rabattene?

Trenger bilen din antirust-behandling, nye deler eller en touch-up før vår og sommer? We got you!
Trenger du leiebil, noe lesestoff eller en matbit? Klubb Alfa Romeo Norge ønsker å ha et bredt utvalg avtaler for våre medlemmer!

De forskjellige kategoriene for klubbens rabattavtaler finner du under fanen "Bli Medlem" på KARN.no, eller du kan velge fra listen under.

Klikk på lenkene for å utforske de forskjellige avtalene klubben innehar!

- Rabattavtaler Antirust
- Rabattavtaler Bildeler
- Rabattavtaler Bilpleie
- Rabattavtaler Bilverksted
- Rabattavtaler Kurs & Lesestoff
- Rabattavtaler Leiebil
- Rabattavtaler Lakk og Oppretting
- Rabattavtaler Restauranter
- Rabattavtaler Tuning

 

Hvis det er noen type avtaler, eller avtaler for et gitt sted du føler at mangler, så kan du klikke her eller finne kontaktskjema under "Kontakt Oss" og gi oss en tilbakemelding, slik at vi vet hvor vi bør forhandle avtaler som passer for medlemmer landet rundt.