Italiensk Dag 2020 – hold av datoen

Klubb Alfa Romeo Norge har også i år gleden av å invitere til Italiensk dag. Norges største treff for Italienske kjøretøy samler tradisjonelt det meste av Italiensk motorkunst.

Utstilling

På Italiensk dag kan du beskue vakre og sjeldne kjøretøyer sammen med daglige slitere og fullblods racerbiler. Alle kan komme på Italiensk dag, om du vil vise frem ditt påbegynte prosjekt, om du vil vise frem din sjeldne perle i mint utførelse, eller du kanskje drømmer om å bli eier av et Italiensk kjøretøy, alle er like velkomne.

Stradale

Er du erfaren på bane eller har lyst til å ta dine første svinger på en ekte racerbane, vi har plass til alle. Vi arrangerer heat for ulike ferdighetsnivå slik at alle skal føle seg trygg på banen. Har du lyst til å få noen tips og råd om banekjøring? Ta kontakt med en av Corsa pilotene. Er du heldig vil en av de også bli med i bilen din noen runder på bane og gi råd om sporvalg, innbremsing og gasspådrag. Trygg ferdsel på bane kan lett overføres til bruk i daglig trafikk, og å lære sin egen bil å kjenne skaper tryggere sjåfører.

Corsa Italiana

Corsa Italiana er Klubb Alfa Romeo Norge sin egen racing serie. Siden den spede begynnelse for over 10 år siden har serien utviklet seg til å bli en av de mest populære seriene i Norge. Serien kjøres etter prinsippet om "Gentlemans racing" og hovedmålet er å skape positive opplevelser på banen, noe som gjenspeiles i et positivt og inkluderende miljø blandt deltakerene og publikum. Dette legger likevel ikke noen demper på innsatsen på banen, kampen om plasseringer og poeng er tett og hard fra første til siste runde, noe som også skaper god underholdning for de som inntar tribuneplassene. Serien er åpen for alle Italienske biler og her kan en se alt fra små Fiat til racerigga Ferrari.

Overnatting

For de som ønsker å overnatte har Vålerbanen eget hotell rett utenfor hovedporten. Booking skjer via WEBsiden på: https://www.vaalerbanen.no/overnatting/vaalerbanen-hotell#foresporsel

Like i nærheten ligger også Støa Camping med flere hytter for utleie. De kan nås på telefon: 926 56 053

Ikke langt unna ligger også Heia Hotell, de kan nås på telefon: 62 42 02 00

Covid19-informasjon:

Klubb Alfa Romeo Norge følger FHI sine gjeldende retningslinjer for gjennomføring av arrangementer. Endringer vil komme utover sommeren og vi vil tilstrebe å oppdatere med oppdatert informasjon for gjeldende dato så snart den foreligger.

Klubb Alfa Romeo Norge ønsker alle hjertelig velkommen til Vålerbanen Motorsenter for årets begivenhet, Italiensk Dag.

Detaljer

Dato lørdag 22. august 2020
Klokkeslett 07:0020:00
Kalender Åpen kalender

Sted

Navn Vålerbanen
Adresse
Damvegen 90
2435 Braskereidfoss
Stedsbeskrivelse Vålerbanen er åsted for Italiensk Dag og Corsa Racing + trackdays