AVLYST - Italiensk Dag 2020 (Avlyst)

Med bakgrunn i situasjonen med raskt økende smitte rundt omkring i Norge så ser styret i Klubb Alfa Romeo Norge seg nødt til å avlyse årets Italienske Dag.

Arrangement på Rudskogen er allerede avlyst p.g.a. nedstengingen i Indre Østfold. Det snakkes om å isolere Oslo. Nye reisebegrensninger er innført. Etter konferering med helsemyndigheter og ikke minst vår egen arrangementslege; fastlege Egil Johannesen, er den klare anbefalingen til styret å avlyse ID 2020.

Hensyn til helse og sikkerhet må gå først, og styret velger å følge medisinske råd.

Corsa Italiana vil gjennomføre sine planlagte løp i samarbeid med Racing NM i regi av Norges Bilsportforbund. Forbundet overtar da også de økonomiske forpliktelsene knyttet til leie av Vålerbanen denne helgen. Stradale vil derimot utgå i likhet med resten av arrangementene for Italiensk Dag.

Styret jobber videre med hvor og hvordan et årsmøte kan gjennomføres på forsvarlig måte og vil måtte komme nærmere tilbake til det. Situasjonen omkring smitte og tiltak i forbindelse med smittebegrensning endres jo nærmest fra dag til dag.

Siden Italiensk Dag er avlyst, velger vi å flytte årsmøtet til et mer sentralt sted. Vi jobber derfor med å finne egnede lokaler i Oslo-området på ettermiddagen søndag 23. august. 

Det vil fremdeles være mulig å delta digitalt, jf. innloggingsinfo som er sendt ut tidligere.

Vi beklager dette sterkt.

Mvh

Styret i Klubb Alfa Romeo Norge 

Detaljer

Dato lørdag 22. august 2020
Klokkeslett 07:0020:00
Kalender Åpen kalender

Sted

Navn Vålerbanen
Adresse
Damvegen 90
2435 Braskereidfoss
Stedsbeskrivelse Vålerbanen er åsted for Italiensk Dag og Corsa Racing + trackdays