Minnesundtreffet

Dette er klassisk Alfa-treff i Milano stil, ergo er det oppmøte rundt kl 10 på Minne Gård og resten er fortsatt under planlegging i henhold til statuttene for dette treffet.
Men man kan anta, basert på tidligere erfaring, at det blir kjøretur rundt kl.11.30/12.00 en plass til ett eller annet sted der det blir veldig hyggelig 👍
Så kjøres det litt til, normalt til Eidsvoll bygningen for parkeringskaos og benstrekk, før det blir retur til Minne Gård.
På ett eller annet tidspunkt hentes grillen 🔥 og medbrakt mat kan så varmes/stekes på denne mens medbrakt drikke fortæres for de som har parkert ekvipasjen for kvelden.

OVERNATTING:

Oslo Airport Motel er egentlig stengt, men vil åpne dørene dersom noen trenger overnatting. Booking på nett er stengt, så ring 21 40 48 00 og avtal med damen (på engelsk)

Covid19-informasjon:

KARN følger FHI restriksjoner med tanke på Covid19-situasjonen:. Maks. 200 stk. på området. Alle må registrere seg ved ankomst, både sjåfører og passasjerer, Hold avstand, ikke håndhilse på gamle kjente og ellers passe på hygienereglene. Blir det striregn og alle vil holde seg innendørs, kan det bli utfordringer med tanke på avstand innendørs. Arrangementskomiteen har lovt å komme med tilbakemelding på gjennomføring når det nærmer seg helga.

Oppdatert info pr. 02.07:

Først og fremst, det blir treff! 👍🇮🇹 Værgudene er visst i karantene, men det jobbes via diverse hotlines for å oppnå kontakt slik at vi slipper regn - men er det noen som har direktelinje, så bruk den gjerne!

Så til Covid-19. Alle MÅ registreres med navn og telefonnummer ved ankomst. Dette gjøres i KARN regi og vil bli oppbevart i 10 dager i henhold til gjeldende regler.

Sosial avstand er påkrevd, og selv om noen har medfødt intimsone mindre enn det FHI krever, så må 1 meters regelen overholdes av alle! Lokalene er store nok etter utvidelsen til at dette skal kunne fungerer, så vi håper alle respekterer dette 😷

Forza Alfa og vel møtt 🇮🇹🍹🇳🇴

Detaljer

Dato lørdag 04. juli 2020
Klokkeslett 11:0023:00
Kalender Åpen kalender